Tastem Territori

Descoberta i tast d'elaboracions de carn de Wagyu

Els registres estan tancats

Tastem Territori

Descoberta i tast d'elaboracions de carn de Wagyu pirinenc, de la ramaderia Ribot-Farràs d'Anserall.

El proper dimecres 15 d'octubre tindrà lloc la propera sessió de l'activitat TASTEM TERRITORI. En aquesta ocasió ens visitarà la Sònia Ribot que ens presentarà els seu projecte de Ramaderia de carn de Wagyu d'Anserall. Seguidament es farà un tast de diverses elaboracions de carn amb l'acompanyament del Fede Antona, Senda Ramon i Marc Roge.

Vine a descobrir la carn pirinenca de Wagyu! 

Compra la teva entrada i comparteix l'esdeveniment amb el teu cercle!


Si finalment no pots venir a la sessió, pots cancel·lar la reserva fins a 24h abans enviant un email a: cultura@ateneualturgell.cat​​

Data & Hora
dimecres, 15 d’octubre de 2025
20:00 21:00 (Europe/Madrid)
Ubicació

Ateneu Alt Urgell

C/ Capdevila 6, baixos
25700 La Seu D'Urgell (Alt Urgell)
Catalunya
cultura@ateneualturgell.cat
Aconseguir la direcció
COMPARTIR

Esbrineu el que la gent veu i diu sobre aquest esdeveniment, i uniu-vos a la conversa.